Even voorstellen

Met trots stel ik u voor aan het nieuwe bureau Snoeijing Re-integratie en Coaching.
Dit bureau is op 1 november 2015 van start gegaan.
Hierbij garandeer ik u een unieke, op uw wensen en mogelijkheden toegesneden dienstverlening.

Mijn naam is Maruscha Snoeijing. In 1996 ben ik begonnen als HBO-V verpleegkundige. In de afgelopen 20 jaar heb ik mij verder ontwikkeld als sociaal verpleegkundige, Middenmanager Gezondheidszorg, Coach, Verandermanager, Mediator, Loopbaanbegeleider, Werver en selecteur, MBTI- testafnemer, Gecompliceerde Rouw begeleider , Traumabegeleider, Trainer didactiek. Op dit moment studeer ik aan de Open Universiteit voor de opleiding Psychologie.

Ik heb gewerkt voor een uitzendbureau, in loondienst, met een 0- uren contract en in de VOF. Ook ben ik bekend met veel verschillende doelgroepen. Zo heb ik veel werkervaring met vluchtelingen, asielzoekers en statushouders. De diverse problematiek op cultureel of re-integratiegebied zijn mij toevertrouwd. Zowel mensen met als zonder beperking heb ik in de afgelopen jaren goed kunnen helpen. Daarnaast heb ik ruime ervaring op gedaan in het geven van groepstrainingen.

Na jaren te hebben samen gewerkt in de VOF Van Hoek & Snoeijing is het moment aangebroken om volledig mijn eigen koers te varen. Op deze manier kan ik keuzes maken waar ik voor 100% achter sta.

Ik weet dus wat het is om afscheid te moeten nemen van zekerheden. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij reorganisaties, fusies en het aanbesteed worden als organisatie. Tevens heb ik een outplacementtraject doorlopen. Dit heeft geleid tot de nodige levenservaring. Mede door deze ervaringen is mijn netwerk groot te noemen.

Van nature ben ik oplossingsgericht en praktisch van aard. Ik kijk altijd naar mogelijkheden en ben positief ingesteld. Ik werk graag vanuit een persoonlijke en open benadering.

Coaching is mijn passie en het organiseren van uiteenlopende activiteiten zie ik als een uitdaging die ik niet uit de weg ga. De coaching en advisering doe ik graag voor alle lagen van de bevolking en voor alle niveaus. Dit omdat ik vind dat ieder mens recht heeft op deskundige ondersteuning en coaching ongeacht functie of positie.

Mocht u geïnteresseerd zijn, bel of mail gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik hoop u snel te ontmoeten!

Neem contact op